Tankönyvmegrendelő lapok 2019/2020

Tájékoztatás a 2019/2020. évi tankönyvrendelésről

Tisztelt Szülők, Gondviselők, kedves Diákjaink!

Elkészültek a jövő évi tankönyvrendelés megrendelőlapjai.

 A megrendelőlapokat innen tölthetik le:

9.A és 9.B – már idejáró tanulóknak tankönyvigénylő lap 9AB osztályok

Bejövő, most felvételt nyerő tanulók 9. évfolyamra: 9.C és 9.D megrendelőlapjai később kerülnek fel a honlapra, kérjük, hogy figyeljék az oldalt.

  1. évfolyam tankönyvigénylő lap 10.évfolyam
  2. évfolyam  tankönyvigénylő lap 11.évfolyam
  3. évfolyam  tankönyvigénylő lap 12.évfolyam

A megrendelőlapokon a megrendelni kívánt könyveket kell beikszelni. (X)

Ha a tankönyvet egyáltalán nem igénylik, akkor annak a teljes sorát vízszintes vonallal húzzák át, semmiképp ne hagyják a sort üresen!
Abban az esetben, amennyiben nem szeretnék az iskolán keresztül megrendelni a tankönyveket, hanem saját maguk intéznék a rendelést, úgy ez esetben is kérjük szépen vissza a megrendelőlapot – aláírva és feltüntetve rajta a saját beszerzés tényét.  
Az idegen nyelvi tankönyvek és segédletek később – a nyelvi tesztek után és a csoportbeosztás után – kerülnek megrendelésre, a tankönyvrendelési időszaktól és rendtől eltérő módon. A nyelvvizsga és a nyelvi érettségi kötelezősége miatt minden idegen nyelvi könyv a tanuló saját tulajdona marad!

  1. évfolyamnak:

A 9. évfolyam térítésmentes, tankönyveiket a könyvtárból könyvtári kölcsönzéssel kapják, de minden 9. évfolyamos tanulónknak reményeink szerint új tankönyvet rendelünk. A könyvtári kölcsönzés alól kivételt képeznek a munkafüzetek, melyek a diák saját tulajdonát fogják képezni, de fizetni ezekért sem kell.

A tankönyvekbe írni, szöveg kiemelőzni nem szabad, de azokat a diákok a szóbeli érettségi vizsgájuk napjáig használhatják, tehát a tanév végén nem kell megválniuk tőlük. Kérjük szépen a könyvek megőrzését. 

Aki a kedvezmény ellenére saját könyveket szeretne vásárolni, ezt megteheti a KELLO webshopjában (http://webshop.kello.hu/) vagy a könyvesboltjában pl. Kódex Tankönyvcentrum, 1054 Budapest, Honvéd u. 5.

A megrendelőlapokon kérjük a saját beszerzés tényét a megfelelő oszlopban feltüntetni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a KELLO webshopjában/boltjában a tankönyvek ára magasabb, mintha azokat az iskolán keresztül rendelnék meg a gyermekük számára.

 

A megrendelőlapok leadási határideje: 2019. 04. 15. (hétfő)

A megrendelőlapokat az osztályfőnöknek kérjük leadni!
Betegség, akadályoztatás esetén a megrendelőlapok leadásának módja:
Kérjük szépen a megrendelőlapot kitöltve, aláírva és lefotózva/szkennelve küldje el a molnar.emese@tbg.hu email-címre.

 Fontos: A határidő elmulasztása esetén az iskola nem tudja megrendelni a listán szereplő tankönyveket a tanuló számára!
Kérjük, hogy az alábbi oldalon található tájékoztatót is alaposan olvassák át, mert ez minden fontos információt tartalmaz az Önök számára a 2019/2020-as tanév tankönyvellátásával kapcsolatban.
A 2019/2020-as tanév tankönyvellátással kapcsolatos szülői tájékoztatója:

https://www.kello.hu/diakokesszulok/a%202019%202020-as%20tanev%20tankonyvellatassal%20kapcsolatos%20szuloi%20tajekoztatoja

Bármilyen kérdésük van, forduljanak az iskola tankönyvfelelőséhez az alábbi elérhetőségek egyikén: molnar.emese@tbg.hu vagy a 06 30 186 4911 telefonszámon.