Tankönyvmegrendelés 2019/2020. tanévre bejövő/leendő 9. évfolyamosoknak

Tájékoztató bejövő/leendő 9-es (kivéve 9.NYEK) diákok és szüleik részére tankönyvrendelésről!

Figyelem, ez a tájékoztató a 9.NYEK-es évfolyamra nem vonatkozik.

A tankönyvmegrendelő lapok innen tölthetők le:tankönyvigénylő lap 9CD.évfolyam

Bejövő 9. évfolyam tankönyvmegrendelő lapjai

A 9. évfolyam térítésmentes, tankönyveiket a könyvtárból könyvtári kölcsönzéssel kapják. Ez alól kivételt képeznek a munkafüzetek, melyek nem kerülnek könyvtári állományba, hanem a diák saját tulajdonát fogják képezni, de fizetni ezért sem kell.

A tankönyvekbe írni, szövegkiemelőzni nem szabad, de azokat a diákok a szóbeli érettségi vizsgájuk napjáig használhatják, tehát a tanév végén nem kell megválniuk tőlük. Kérjük szépen a könyvek megőrzését. 

Aki a kedvezmény ellenére saját könyveket szeretne vásárolni, ezt megteheti a KELLO webshopjában (http://webshop.kello.hu/) vagy a könyvesboltjában pl. Kódex Tankönyvcentrum, 1054 Budapest, Honvéd u. 5.

A megrendelőlapokon kérjük a saját beszerzés tényét a megfelelő oszlopban feltüntetni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a KELLO webshopjában/boltjában a tankönyvek ára magasabb, mintha azokat az iskolán keresztül rendelnék meg a gyermekük számára.

Az idegen nyelvi tankönyvek és segédletek később – a nyelvi tesztek után és a csoportbeosztás után – kerülnek megrendelésre, a tankönyvrendelési időszaktól és rendtől eltérő módon. A nyelvvizsga és a nyelvi érettségi kötelezősége miatt minden idegen nyelvi könyv a tanuló saját tulajdona marad!

A megrendelőlapok beküldésének módja: postafordultával vagy emailben szkennelve/lefotózva a molnar.emese@tbg.hu email-címre vagy személyesen leadva a könyvtárban munkanapokon 8-16 óráig.

Kérjük, hogy az alábbi oldalon található tájékoztatót is alaposan olvassák át, mert ez minden fontos információt tartalmaz az Önök számára a 2019/2020-as tanév tankönyvellátásával kapcsolatban.

 A 2019/2020-es tanév tankönyvellátással kapcsolatos szülői tájékoztatója:

https://www.kello.hu/diakokesszulok/a%202019%202020-as%20tanev%20tankonyvellatassal%20kapcsolatos%20szuloi%20tajekoztatoja

Bármilyen kérdésük van, forduljanak az iskola tankönyvfelelőséhez az alábbi elérhetőségek egyikén: molnar.emese(kukac)tbg.hu vagy a 06 30 186 4911-es telefonszámon.

 

 

 

Csatolmányok