Szülői tájékoztató étkezésről


INTÉZMÉNYI ÉTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Szülők!

A Budapest XIV. Kerületi Teleki Blanka Gimnáziumban szeptemberi hónaptól intézményi étkezés, ebéd igényelhető, melynek igénybevételéről nyilatkozni szükséges!

 Az „Igénybejelentő az étkezés típusáról és térítési díj befizetés módjárólcímű nyomtatványon, mely letölthető az iskola honlapjáról.

Amennyiben a tanuló kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételére jogosult, és igényli az étkezést, kérjük az alábbi mellékletet is kitölteni. (3 vagy több gyermek, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, tartós beteg)

  1. számú melléklet („NYILATKOZAT a Gyvt. 21/B. § (1) bekezdés b)-d) pontja és a Gyvt. 21/B. § (2) bekezdése szerinti ingyenes vagy kedvezményes intézményi gyermekétkeztetés igénybevételéhez”)

 A nyilatkozathoz kérjük csatolni a jogosultság megállapítására vonatkozó határozat másolatát. (Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény-határozat, Magyar Államkincstár határozata, családi pótlék igazolás)

Az intézményben a következő fizetési módok biztosítottak az étkezés megrendelésére és a díj megtérítésére:

  • Készpénz átutalási megbízás (csekkes befizetés)

Az intézménytől kapott csekken az étkezés térítési díját POSTÁN vagy OTP Bankban van lehetőség befizetni. A csekken feltüntetett bankszámlaszámra való utalással is lehetőséget biztosítunk a díj kiegyenlítésére. Ez esetben, a közleményben – az azonosítás   érdekében – fel kell tüntetni a gyermek befizető azonosító kódját.

  • Web-MultiSchool3 étkezés-megrendelő programon keresztül (bankkártyás befizetés)

A MultiSchool3 étkezés-megrendelő és nyilvántartó programban valamennyi gyermek étkezésének megrendeléséhez és a díjfizetéshez hozzáférést biztosítunk a szülők számára a www.multischool.hu oldalon. A belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót az intézményben az étkezési feladatokat ellátó ügyintéző adja meg.

A program segítségével megrendelhetik gyermekük következő havi étkezését: Hónap 5-étől hónap 15-éig. A webes felületen kiválaszthatják, mely napokra kívánnak étkezést rendelni.

 

1 X étkezés díja: 461 Ft / nap

1X kedvezményes étkezés díja: 231 Ft/nap

Kérjük a kedves szülőket, hogy, akik szeptembertől igénybe szeretnék venni gyermekük részére az étkezést, a fent megjelölt nyilatkozatokat a teleki.blanka14@gmail.com e-mail címre továbbítsák vagy a beiratkozáskor hozzák magukkal!

További információt a beiratkozás napján tudunk adni.

Köszönettel: Gábor Annamária – ebédfelelős


Nyilatkozat az étkezés igénybevételéről

Nyilatkozat ingyenes vagy kedvezményes intézményi étkezés igénybevételhez