Szombaton került megrendezésre a Fenntarthatósági Nap az Erzsébet téren

Klimavaltozas

Szombaton az Erzsébet téren az Akvárium Klubban Fenntarthatósági Napot rendeztek előadásokkal, beszélgetésekkel,  kiállítással…

Mi ez?

A Fenntarthatósági Nap egy fesztiválkonferencia, ahol a szakmai beszélgetések, a kiállítás és az afterparty fő célcsoportja a fiatalok. Amiben mindez különbözik más szakmai eseménytől, az a lendület, az interaktivitás, a hiperaktivitás, és a komplexitás. Mentés másként.

 

A beszélgetések résztvevőinek olyan közszereplőket (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek, média szereplők, stb.) hívunk, akik szerintünk valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren. Nagyon fontos, hogy ezen a rendezvényen ne a feszültség, ne az egymásra mutogatás legyen a fókuszban, hanem a megoldás. Igazán szakmai és pozitív üzenetekre lövünk, és a témák tekintetében próbálunk az aktuális kérdésekre összpontosítani.

Az esemény szlogenje mentés másként, és ez nem véletlen. Az egész nap során célunk a programokon kívül folyamatosan aktívan tartani és bevonni az idelátogatókat. Merjen mindenki kérdezni, véleményt formálni, játszani.

Pályaművek: https://fenntarthatonap.hu/fn12-palyamuvek/