Szóbeli vizsga jelentkezési útmutató

 

A bal felső legördülő menüben ki kell választani a tantárgyat, amelynek a szóbeli vizsgájára jelentkezni szeretne. (FONTOS! Ha több tagozatra is jelentkezett, előfordulhat, hogy több tantárgyból is szóbeli vizsgát kell tennie, de minden tantárgyból csak EGYSZER. Az alábbi táblázatban találja, hogy melyik tagozat esetén milyen tantárgyból kell szóbeli vizsgát tennie.)

 

Megjelölt tagozat

Szükséges szóbeli vizsga

0001 – 5 éves történelem

angol nyelv ÉS történelem

0002 – 5 éves idegen nyelv

motivációs beszélgetés

0003 – 5 éves matematika

angol nyelv

0004 – 5 éves biológia-kémia

angol nyelv ÉS biológia

0005 – 4 éves történelem

történelem

0006 – 4 éves idegen nyelv

angol nyelv

0007 – 4 éves matematika

(nincs szóbeli vizsga)

0008 – 4 éves biológia

biológia

 

(FONTOS! Ha a gyermek a jelentkezéskor rendelkezik államilag elismert B2 középfokú vagy C1 felsőfokú nyelvvizsgával angol nyelvből, nem kell szóbeli vizsgát tennie angol nyelvből, automatikusan maximális pontszámot kap a szóbelin. Nyelvvizsga bizonyítvány esetén ne regisztráljon, kattintson az alábbi linkre.)

 

A tantárgy kiválasztása után a második legördülő menüben válasszon egy bizottságot.

 

 

A naptárban válassza ki azt a napot, amelyikre regisztrálni szeretne, majd válassza ki az időpontot.

A zöld szín jelzi a kiválasztott időpontot, a szürke a már foglalt időpontokat, a fehér pedig a még szabad időpontokat.

(FONTOS! Amennyiben nincs már elérhető időpont az adott napon válasszon másik dátumot, vagy másik bizottságot!)

 

 

 

A személyes információ alatti mezőkben adja meg a kért adatokat. A gyermek és a gondviselő teljes nevét, a gyermek OM azonosítóját (11 számjegyű 7-essel kezdődő számsor, a diákigazolványon található). Majd adja meg a gondviselő elérhetőségeit, az email címet, és a telefonszámot. (FONTOS! Mindenképpen működő email címet és telefonszámot adjon meg, ugyanis ezen keresztül fogják megkapni a részvételhez szükséges adatokat!)

 

 

Ha minden adatot megadott alább ellenőrizheti a jelentkezés részleteit. Kérjük, ellenőrizze a megadott adatok pontosságát. Amennyiben mindent rendben talált a Küldés gombra kattintva véglegesítheti a jelentkezést.

 

A sikeres jelentkezést az alább megjelenő üzenet jelzi. A jelentkezésről a megadott email címre visszaigazoló emailt fog kapni. (FONTOS! Ellenőrizze a spam/levélszemét mappát is!)

A rendszer túlterheltsége miatt előfordulhat hogy nem kapják meg a visszaigazoló emailt, ettől azonban a jelentkezés sikeres.