Ideiglenes felvételi rangsor

      Ideiglenes felvételi rangsor bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kedves Felvételiző Diákok! Kedves Szülők!

A lenti linkeken találhatóak a frissített ideiglenes felvételi rangsorok. Amennyiben úgy látják, hogy gyermekük jelenleg nincs a bejutók között, kérjük, hogy a jelentkezés során megjelölt iskolák sorrendjének megváltoztatásakor gondoljanak a következőkre:

  • Ha valaki a mi rangsorunkban előkelő helyen áll, nagy valószínűséggel bejut hozzánk.
  • Sok olyan felvételiző diákunk van, aki több tagozatunkra is jelentkezett, ezért mindegyik tagozat rangsorában szerepel. Mivel felvételt csak az egyikbe nyerhet, ezért a másik osztály rangsorában mögöttük állók bejutását ő nem akadályozza meg.
  • Vannak a felvételizők között olyan tanulók, akik legnagyobb sajnálatunkra nem a mi Intézményünket fogják választani első helyen. Ha ők más iskolába nyernek felvételt, akkor a mögöttük állók a mi rangsorunkban előrébb kerülnek.
  • Ha valaki egy olyan iskolát helyez a Teleki Blanka Gimnázium elé, amelynek rangsorában előkelő helyen szerepel, akkor oda nagy valószínűséggel felvételt nyer, így a mi iskolánkba nem kerülhet be.

Ha bármilyen problémát észlelnek a pontszámokkal kapcsolatban a felveteli@tbg.hu címre írjanak a tanuló nevét, oktatási azonosítóját, illetve a problémát megadva.

Az ideiglenes felvételi rangsorok letölthetők itt:

4+1 éves (nyelvi előkészítő évfolyamos) képzés

001-es tagozat 4+1éves történelem

002-es tagozat 4+1 éves idegen nyelvi (német NYEK)

003-as tagozat 4+1 éves matematika

004-es tagozat 4+1 éves biológia-kémia

4 éves képzés

005-ös tagozat 4 éves történelem

006-os tagozat 4 éves idegen nyelvi

007-es tagozat 4 éves matematika

008-as tagozat 4 éves biológia-kémia